Dibuix © Funkia
Fotografia © Funkia
Fotografia © Funkia
Fotografia © Funkia
Fotografia © Funkia
Fotografia © Funkia

Residential courtyard - Kv.Hemmet

 Torna enrere a la llista de projectes
Adreça
Sysslomansgatan, 11241 Stockholm, Sweden
Any
2011
Preu
100.000 - 1 milió
Pisos
Ocult
Landscape architect

Emma Norrman

Contributing architects
Sofia Fors

Client
Brf. Hemmet 18

Renovation of a 1960s housing courtyard

A refurbishment/conversion of a 1960s courtyard was required in connection with the need for supplementary insulation of terrace slab.

The design is based on a 1960s right-angled idiom. The yard’s original shape is retained and supplemented with fresh content and features to serve new functions and meet today’s needs. In the proposal we have worked with the line as form element. Lines of different textures retain the simplicity and simultaneously give the year a deeper and more varied impression than previously.

Altres projectes per Funkia Landskapsarkitektur

Side By Side
Stockholm, Sweden
Villa Tyresö Strand
Tyresö, Sweden
Klacktorget, Solberga centrum
Stockholm, Sweden
Frescati Campus, Stockholm University
Stockholm, Sweden
Bolinder-Munktell rail track
Eskilstuna, Sweden
Hindertorpsparken
Akalla, Sweden