Shopping Complex

Bio New Town, China
Fotografia © Eric Davidsson
Fotografia © Eric Davidsson
Fotografia © Eric Davidsson
Architects
Dive Architects
Preu
Ocult
Pisos
5-20 pisos

Working in close collaboration with Frontier Design International we have developed this design for a new build shopping complex in north eastern China. The form of the building is derived from the design of the surrounding landscape which is in turn a response to the constraints of the site and a solution to provide all car parking to be underground.

Projectes relacionats

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Revista

Altres projectes per Dive Architects

Vegagatan
Stockholm, Sweden
Whites Grounds
London, Great Britain
Soho Apartment
London, Great Britain
Mews House
London, Great Britain
Breeze Yoga
London, Great Britain
British Council Khartoum
Khartoum, Sudan