Verti Music Hall

Berlin, Germany
Fotografia © Andreas Muhs
Architects
STUDIOFORMA
Localització
Berlin, Germany
Any
2018
Pisos
5-20 pisos

The public area of the new VERTI MUSIC HALL, designed on behalf of the Anschutz Entertainment Group, gleams on the Mercedes-Benz-Platz in Berlin with a refreshed interior concept. The building has a music hall, a spacious public area including a premium area, terrace and an artists' floor. The leather furniture and building materials are reminiscent of a rough and urban-industrial design, which nevertheless appears warm due to the earth tones and the right lighting. The furniture and materials are reflected in the stunning staircase railing. More information and images at https://www.studioforma.ch/architecture-projects/interior-design/verti-music-hall

Projectes relacionats

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Revista

Altres projectes per STUDIOFORMA

Villa Veyrier
Veyrier, Switzerland
Cala Del Sol
Ibiza, Spain
Mansard Villa
Zurich, Switzerland
Contemporary Classical Mansion
Lake Geneva, Switzerland
Neo-Gothic Villa
Zurich, Switzerland
Hublot Tower
Ginza, Japan