Asset Management Company

Stockholm, Schweden
Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Zeichnung © Dive Architects
Architekten
Dive Architects
Jahr
2017
Kosten
Vertraulich
Stockwerke
1–5 Stockwerke
Bauherrschaft
Private
Team
Andy Nettleton, Ia Hjärre, Valentino Barbu, Ana Riesco

Fit-out of new office space located on Kungsgatan in central Stockholm.

The project involved an open working landscape, two meeting rooms, an office and a dining area distributed along the facades and visually connected by glass partitions. The walnut panels define the core and enclose the auxiliary services like wardrobe, restrooms and personal room.

Dazugehörige Projekte

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Magazin

Andere Projekte von Dive Architects

Vegagatan
Stockholm, Schweden
Whites Grounds
London, Großbritannien
Soho Apartment
London, Großbritannien
Mews House
London, Großbritannien
Shopping Complex
Bio New Town, China
Breeze Yoga
London, Großbritannien