Extension

Nyköping, Sweden
Main entrnce.
Visualization © Pöyry
Architects
Pöyry Finland Oy
Location
Nyköping, Sweden
Cost
100K - 1M
Stories
5-20 Stories
Client
Vattenfall

New digital "new age" control room on the roof of an existing building. Meeting room and office facilities are included. Design 2019.

Related Projects

  • Dorfspielplatz Berneck
    OePlan
  • Privatgarten G
    OePlan
  • Privatgarten D.
    OePlan
  • Canberra Central Parklands
    Oxigen
  • Oosteroever - Mixed development; residential use & commercial spaces
    CONIX RDBM Architects

Magazine

Other Projects by Pöyry Finland Oy

High Tech Center
Helsinki, Finland
O2 World
Hamburg, Germany
Holiday Club Åre
Åre, Sweden
Virukeskus Shopping Centre
Tallinn, Estonia
Grand Casino
Helsinki, Finland
Tatneft Arena
Kazan, Russia