Løchenveien

Oslo, Norway
Photo © Skaara Arkitekter
Photo © Skaara Arkitekter
Photo © Skaara Arkitekter
Architects
Skaara Arkitekter AS
Year
2011
Cost
Undisclosed
Stories
1-5 Stories

Total renovation of an existing private house, based on the original ground floor plan. The attic has been replaced with a completely new top floor, with spacious bedrooms and a recessed roof terrace.

New openings in the facades allow more daylight to enter the building and enliven the contrast between new and existing rooms. The revived facades are clad with high quality oiled oak.

The garage was also renewed and linked to the house by a covered walkway to the new entrance.

Related Projects

  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten
  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • Haus R
    NW/A
  • SchloR – Schöner Leben ohne Rendite
    GABU Heindl Architecture
  • Fünf Freund*innen | Geförderter Wohnbau
    GABU Heindl Architecture

Magazine

Other Projects by Skaara Arkitekter AS

Cabin Buholmen
Kragerø, Norway
Two private residences in Jarveien
Jar, Norway
Hundsundveien
Snarøya, Norway
Farm house Gamleveien
Jevnaker, Norway