Private Home

Skørping, Denmark
Architects
Kontur Architects
Year
2010
Cost
100K - 1M
Stories
1-5 Stories

The house has a great location on the outer edge of Skørping in a new parceled residential area situated between the forest and Rebild Bakker. The house is situated on a significant slope and is constructed as a one level house with a utilized basement.

The house is perpendicular to the entrance road in a north / south direction. The house is located in the southern part of the site. Direct from the parking area you can move through an annex building and an inner courtyard to the main entrance.

The house is designed as an open plan with an inner core with a staircase, toilet and larder. The ground floor consists of a small hall, open kitchen, dining / living room and a room. From the living room there is direct access to a north facing balcony overlooking the grounds. There is a staircase leading to the basement level which is used as a bedroom with bath and walk-in, office and a storage room.

Related Projects

  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten
  • Neubau Einfamilienhaus Liebefeld
    Johannes Saurer Architekt BSA
  • Neubau Sporthalle Sigmaringendorf
    dasch zürn + partner architekten Partnerschaft mbB
  • Guizhou South-Western Monority Ethnic Cultural Center
    West-line Studio

Magazine

Other Projects by Kontur Architects

Kolding HF // VUC
Kolding, Denmark
Tankefuld
Svendborg, Denmark
Social and Health Care School
Randers, Denmark
Faculty of Health
Aarhus, Denmark
New School and Music School
Ringkøbing, Denmark