Shopping Complex

Bio New Town, China
Photo © Eric Davidsson
Photo © Eric Davidsson
Photo © Eric Davidsson
Architects
Dive Architects
Cost
Undisclosed
Stories
5-20 Stories

Working in close collaboration with Frontier Design International we have developed this design for a new build shopping complex in north eastern China. The form of the building is derived from the design of the surrounding landscape which is in turn a response to the constraints of the site and a solution to provide all car parking to be underground.

Related Projects

  • Osaka University MACHIKANE Nursery school
    Coelacanth K&H Architects
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • New chalet
    Arttesa, designed & tailored

Magazine

Other Projects by Dive Architects

Vegagatan
Stockholm, Sweden
Whites Grounds
London, Great Britain
Soho Apartment
London, Great Britain
Mews House
London, Great Britain
Breeze Yoga
London, Great Britain
British Council Khartoum
Khartoum, Sudan