Soho Apartment

London, Great Britain
Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Architects
Dive Architects
Year
2008
Cost
Undisclosed
Stories
1-5 Stories

The client for this project initially asked three architects for some suggestions on how to refurbish this apartment in Soho, central London.

Our proposal was, to extend by building over an existing terrace. Two large sliding doors open into cavities within the walls so that on a good day one can still enjoy the open air.

Related Projects

  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • Turning Gray into Green : Meishe River Greenway and Fengxiang Park, Haikou,China
    Turenscape
  • Tongnan Dafosi Wetland Park
    Turenscape
  • Slow Down: Liupanshui Minghu Wetland Park
    Turenscape

Magazine

Other Projects by Dive Architects

Vegagatan
Stockholm, Sweden
Whites Grounds
London, Great Britain
Mews House
London, Great Britain
Shopping Complex
Bio New Town, China
Breeze Yoga
London, Great Britain
British Council Khartoum
Khartoum, Sudan