Tublà da Nives

Selva di Val Gardena, Italy
Architects
Perathoner Architects
Address
Strada Nives, 39048, Selva di Val Gardena, Italy
Year
2010
Cost
0 - 100K
Stories
1-5 Stories


The historical “Nives Barn“ dating from around the 17th century was formerly in the possession of a count family. The barn was rebuilt in 2010 according to today's technology as a timber structure using the old beams. The wish of the local government was to create an additional outbuilding. We decided to build a cubic glass construction to provide a showcase for the adjacent barn. So the building maintains a constant dialogue with passers-by. 


The “Nives Barn“ is an extraordinary ambiance for different events including talks, exhibitions and music.

Related Projects

  • Institute for Contemporary Art, VCU
    Steven Holl Architects
  • Muzeum Lotnictwa Polskiego
    Pysall Architekten
  • Ruth Lilly Visitors Pavilion
    Marlon Blackwell Architects
  • Casa della Musica
    GEZA - Gri e Zucchi Architettura
  • Lemosos Art Museum
    Platform for Architecture + Research

Magazine

Other Projects by Perathoner Architects

Single familiy house
Daunei, Italy
Danterceppies Cable Car
Selva di Val Gardena, Italy
Villa A
Selva di Val Gardena, Italy
Grand Hotel Alpenroyal *****
Selva - Val Gardena, Italy
Piz Seteur
Selva - Val Gardena, Italy