Villa Lökaröd

Lökaröd, Sweden
Architects
Studio Aah
Cost
Undisclosed
Stories
Undisclosed

This proposal for a 220 sqm single family residence in Lökaröd, Skåne, elaborates the spatial relations between the atrium, the winter garden and the garden and their differentiated environments. Meandering contours transfers and translates between spaces and functions and guides the inhabitants through the semi-continuous spaces. 

Related Projects

  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten
  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • Haus R
    NW/A
  • SchloR – Schöner Leben ohne Rendite
    GABU Heindl Architecture
  • Fünf Freund*innen | Geförderter Wohnbau
    GABU Heindl Architecture

Magazine

Other Projects by Studio Aah

Daegu Gosan Public Library
Daegu, South Korea
Våler Church
Våler, Norway
Ljusterögatan Office
Stockholm, Sweden