Visualización © CORNELIUS + VÖGE
Visualización © CORNELIUS + VÖGE
Visualización © CORNELIUS + VÖGE
Visualización © CORNELIUS + VÖGE
Visualización © CORNELIUS + VÖGE
Dibujo © CORNELIUS + VÖGE
Dibujo © CORNELIUS + VÖGE
Visualización © CORNELIUS + VÖGE

Hatlehol Church and Cultural Centre

 Volver a la lista de Proyectos
Año
2016
Coste
1 millón - 100 millones
Pisos
1 - 5 pisos

PROJECT: Hatlehol Chruch and Cultural Centre

TYPE: 1st prize in open international competition.

TEAM: E. Troelsgaard eng.

AREA: 2500 m2

The church and Cultural Centre is placed in the town of Hatlehol in Aalesund near the west coast of Norway. It will be situated in a remarkable landscape of fjords, woods and mountains. Nature plays an important part in the project. The church is

shaped as abstractions of the rocks and mountains in the landscape with integrated skylights and  bell tower that rises as landmarks. The building is shaped by the movement of rain water down the roofs and by the existing rock landscape. Rain water is being collected in smaller ponds around the building blocks and led by the natural settings of the terrain to an existing

stream.

The buildings are made of concrete with wooden elements of local pine wood. The exterior facades and roof is covered with bright local slate.

The project is expected to be finished by 2016.

Otros proyectos de CORNELIUS + VÖGE

Villa Marstrand Wadt
Roskilde, Denmark
House of the North Atlantic
Odense, Denmark