Shopping Complex

Bio New Town, China
Foto © Eric Davidsson
Foto © Eric Davidsson
Foto © Eric Davidsson
Arquitectos
Dive Architects
Coste
No divulgado
Pisos
5 - 20 pisos

Working in close collaboration with Frontier Design International we have developed this design for a new build shopping complex in north eastern China. The form of the building is derived from the design of the surrounding landscape which is in turn a response to the constraints of the site and a solution to provide all car parking to be underground.

Proyectos relacionados

  • Neubau Laurpark
    Berchtold.Lenzin Landschaftsarchitekten
  • Europäisches Hansemuseum
    WES LandschaftsArchitektur
  • Agristo HQ
    OYO Architects
  • Industrial Park Sports Center
    WES LandschaftsArchitektur
  • Gemeindehaus Horw LU - Totalsanierung & Erweiterung
    raumfalter

Magazine

Otros proyectos de Dive Architects

Vegagatan
Stockholm, Sweden
Whites Grounds
London, Great Britain
Soho Apartment
London, Great Britain
Mews House
London, Great Britain
Breeze Yoga
London, Great Britain
British Council Khartoum
Khartoum, Sudan