Asset Management Company

Stockholm, Suède
Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Dessin © Dive Architects
Architectes
Dive Architects
Année
2017
Coût
Non indiqué
Étages
1-5 étages
Client
Private
Équipe
Andy Nettleton, Ia Hjärre, Valentino Barbu, Ana Riesco

Fit-out of new office space located on Kungsgatan in central Stockholm.

The project involved an open working landscape, two meeting rooms, an office and a dining area distributed along the facades and visually connected by glass partitions. The walnut panels define the core and enclose the auxiliary services like wardrobe, restrooms and personal room.

Projets liés

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Nouveau chalet
    Arttesa, designed & tailored

Magazine

Autres projets de Dive Architects

Vegagatan
Stockholm, Suède
Whites Grounds
London, Grande-Bretagne
Soho Apartment
London, Grande-Bretagne
Mews House
London, Grande-Bretagne
Shopping Complex
Bio New Town, China
Breeze Yoga
London, Grande-Bretagne