Extension

Nyköping, Suède
Main entrnce.
Visualisation © Pöyry
Architectes
Pöyry Finland Oy
Lieu
Nyköping, Suède
Coût
100 000 - 1 million
Étages
5-20 étages
Client
Vattenfall

New digital "new age" control room on the roof of an existing building. Meeting room and office facilities are included. Design 2019.

Projets liés

  • Neubau Laurpark
    Berchtold.Lenzin Landschaftsarchitekten
  • Europäisches Hansemuseum
    WES LandschaftsArchitektur
  • Agristo HQ
    OYO Architects
  • Industrial Park Sports Center
    WES LandschaftsArchitektur
  • Gemeindehaus Horw LU - Totalsanierung & Erweiterung
    raumfalter

Magazine

Autres projets de Pöyry Finland Oy

High Tech Center
Helsinki, Finlande
O2 World
Hamburg, Allemagne
Holiday Club Åre
Åre, Suède
Virukeskus Shopping Centre
Tallinn, Estonie
Grand Casino
Helsinki, Finlande
Tatneft Arena
Kazan, Russie