Villa Lökaröd

Lökaröd, Suède
Architectes
Studio Aah
Coût
Non indiqué
Étages
Non indiqué

This proposal for a 220 sqm single family residence in Lökaröd, Skåne, elaborates the spatial relations between the atrium, the winter garden and the garden and their differentiated environments. Meandering contours transfers and translates between spaces and functions and guides the inhabitants through the semi-continuous spaces. 

Projets liés

  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten PartGmbB
  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • Haus R
    NW/A
  • SchloR – Schöner Leben ohne Rendite
    GABU Heindl Architektur
  • Fünf Freund*innen | Geförderter Wohnbau
    GABU Heindl Architektur

Magazine

Autres projets de Studio Aah

Daegu Gosan Public Library
Daegu, Corée du Sud
Våler Church
Våler, Norvège
Ljusterögatan Office
Stockholm, Suède