Mads Bjørn Hansen

 
Mostra la biografia

Mads’ primære kompetencer er skitsering, projektering og udvikling af projekter. Mads har haft ansvaret for en lang række udviklingsprojekter og arkitektkonkurrencer. Uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole 1998, og ved Accademia Italiana de Design i Firenze 1990. Har tidligere været ansat hos Peter Zumthor, Lundgaard & Tranberg, Henning Larsens Tegnestue og hos JJW. Er medlem af Akademiraadets Jury, Kunstnersamfundet og Danske Ark. Fagdommer i arkitektkonkurrencer under Akademisk Arkitektforening. Underviser og censor på Kunstakademiets Arkitektskole. Stifter i 2006 Tegnestuen Praksis sammen med Mette Tony.

Er tildelt: Akademiraadets Eckersberg medalje 2008, Statens Kunstfonds 3 årige arbejdslegat 2005, Akademieraadets Guldmedalje 2005, Lauritz Zacharias Jacobsens og hustrus hæderslegat 2004, Akademiraadets Præmiefond, Statens Kunstfonds rejselegat 2002, Merete og Helge Finsens Hæderslegat 2002, og Frits Schlegels Hæderslegat 2001. Har udstillet på Charlottenborgs Forårsudstilling 1997 og har for Næstved Kulturhus været nomineret til Mies van der Rohe prisen 2003.

Tillidshverv: Det Kongelige Akademi for de Skønne Kunstner 2011-, Akademiraadets og Kunstnersamfundets Jury 2011-, Odense Kommunes Billedkunstudvalg 2010-, Bestyrelsesmedlem i SAK (Svendborg Amts Kunstforening) 2011-, Censor ved Kunstakademiets Arkitektskole 2008-, Fagdommer i arkitektkonkurrencer under Akademisk Arkitektforening 2006-, Kunstnersamfundes Arkitektsektion 2002-.

Mette Tony

 
Mostra la biografia

Mettes kernekompetencer ligger inden for skitsering og udvikling af projekter såvel som indenfor projektering og detaljering af byggerier. Mette har været projektleder og sagsarkitekt på en række byggerier, herunder bolig-, kultur- og institutionsbyggeri, har været ansvarlig for arkitektkonkurrencer og udviklingsopgaver og har desuden lang erfaring med formidling og kommunikation. Har frem til 2006 været sagsarkitekt hos PLH arkitekter i København.

Uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole 1998 og som Byggeøkonom MDB i 2005. Udpeget af Akademisk Arkitektforening som arkitekt i Præmierings- udvalget i Odense Kommune i 2006. Er udpeget som fagdommer for Akademisk Arkitektforening og er desuden en del af Kulturministeriets censorkorps til Kunstakademiets Arkitektskole og Arkitektskolen i Århus. Er bla. tildelt Akademiraadets Eckersberg medalje i 2008, og Statens Kunstfonds arbejdslegat. Har udstillet på Charlottenborgs Forårsudstilling. Er fra 2008 - 11 udpeget til Statens Kunstfonds tre mands udvalg for Arkitektur. Stifter i 2006 Tegnestuen Praksis sammen med Mads Bjørn Hansen.

Tillidshverv: Censor ved Kunstakademiets Arkitektskole, Fagdommer i arkitektkonkurrencer under Akademisk Arkitektforening, Kunstnersamfundes Arkitektsektion, Bygningspræmieringsudvalget i Odense kommune, Statens Kunstfond arkitekturudvalg 2008 - 11.