City Hall Sandnes

Sandnes, Norway
Architetti
OYO Architects
Sede
Sandnes, Norway
Anno
2015


Nested in Havneparken, the new city hall of Sandnes will act as a beacon for the city and perform like a market for the people where citizens, visitors, young and old will be able to gain and exchange information, knowledge and culture. The new city hall shouldn’t just function as one of the most flexible and well organized working places; but also carry out the history and culture of Sandnes; creating a sense of belonging and pride under the motto past, present and future.

 


The deck of the harbor waterfront square area extends into the ground floor plaza; which is conceived as the heart of the new city hall.

 


The market plaza of the building performs as a vibrant place for interaction and performing with a low threshold for local residents to visit. People are welcome to stay and enjoy the harbor activity from the south orientated terrace; encouraging also interaction between city officials, staff employees, locals and visitors.


 

Progetti collegati

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Rivista

Altri progetti di OYO Architects

House Pibo
Maldegem, Belgio
House Mige
Belgio
Guggenheim Museum
Helsinki, Finland
House Lewi
Belgio
Housing Sleepstraat
Ghent, Belgio
House Gepo
Wijgmaal, Belgio