Extension

Nyköping, Sweden
Main entrnce.
Visualizzazione © Pöyry
Architetti
Pöyry Finland Oy
Sede
Nyköping, Sweden
Costo
100K - 1M
Piani
5-20 Piani
Cliente
Vattenfall

New digital "new age" control room on the roof of an existing building. Meeting room and office facilities are included. Design 2019.

Progetti collegati

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Rivista

Altri progetti di Pöyry Finland Oy

High Tech Center
Helsinki, Finland
O2 World
Hamburg, Germania
Holiday Club Åre
Åre, Sweden
Virukeskus Shopping Centre
Tallinn, Estonia
Grand Casino
Helsinki, Finland
Tatneft Arena
Kazan, Russia