Private Home

Skørping, Denmark
Architetti
Kontur Architects
Anno
2010
Costo
100K - 1M
Piani
1-5 Piani

The house has a great location on the outer edge of Skørping in a new parceled residential area situated between the forest and Rebild Bakker. The house is situated on a significant slope and is constructed as a one level house with a utilized basement.

The house is perpendicular to the entrance road in a north / south direction. The house is located in the southern part of the site. Direct from the parking area you can move through an annex building and an inner courtyard to the main entrance.

The house is designed as an open plan with an inner core with a staircase, toilet and larder. The ground floor consists of a small hall, open kitchen, dining / living room and a room. From the living room there is direct access to a north facing balcony overlooking the grounds. There is a staircase leading to the basement level which is used as a bedroom with bath and walk-in, office and a storage room.

Progetti collegati

  • Neubau Laurpark
    Berchtold.Lenzin Landschaftsarchitekten
  • Europäisches Hansemuseum
    WES LandschaftsArchitektur
  • Agristo HQ
    OYO Architects
  • Industrial Park Sports Center
    WES LandschaftsArchitektur
  • Gemeindehaus Horw LU - Totalsanierung & Erweiterung
    raumfalter

Rivista

Altri progetti di Kontur Architects

Grenaa Social and Healthcare School
Grenaa, Denmark
Kongehøjskolen
Aabenraa, Denmark
Hudiksvall Swimming Pool
Hudiksvall, Sweden
New School and Music School
Ringkøbing, Denmark
Private Home
Sæby, Denmark
Summer House
Saltum, Denmark