Shopping Complex

Bio New Town, China
Foto © Eric Davidsson
Foto © Eric Davidsson
Foto © Eric Davidsson
Architetti
Dive Architects
Costo
Non dichiarato
Piani
5-20 Piani

Working in close collaboration with Frontier Design International we have developed this design for a new build shopping complex in north eastern China. The form of the building is derived from the design of the surrounding landscape which is in turn a response to the constraints of the site and a solution to provide all car parking to be underground.

Progetti collegati

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Rivista

Altri progetti di Dive Architects

Vegagatan
Stockholm, Sweden
Whites Grounds
London, Great Britain
Soho Apartment
London, Great Britain
Mews House
London, Great Britain
Breeze Yoga
London, Great Britain
British Council Khartoum
Khartoum, Sudan