Verti Music Hall

Berlin, Germania
Foto © Andreas Muhs
Architetti
STUDIOFORMA
Sede
Berlin, Germania
Anno
2018
Piani
5-20 Piani

The public area of the new VERTI MUSIC HALL, designed on behalf of the Anschutz Entertainment Group, gleams on the Mercedes-Benz-Platz in Berlin with a refreshed interior concept. The building has a music hall, a spacious public area including a premium area, terrace and an artists' floor. The leather furniture and building materials are reminiscent of a rough and urban-industrial design, which nevertheless appears warm due to the earth tones and the right lighting. The furniture and materials are reflected in the stunning staircase railing. More information and images at https://www.studioforma.ch/architecture-projects/interior-design/verti-music-hall

Progetti collegati

  • Dialogue Center “Przełomy”
    KWK Promes architect
  • Hotel in Czorsztyn
    KWK Promes architect
  • Farmhouse with Lap Pool
    GLUCK+
  • Bar House
    GLUCK+
  • Bronx Preparatory Charter School, Bronx
    GLUCK+

Rivista

Altri progetti di STUDIOFORMA

Villa Veyrier
Veyrier, Svizzera
Cala Del Sol
Ibiza, Spain
Mansard Villa
Zurich, Svizzera
Contemporary Classical Mansion
Lake Geneva, Svizzera
Neo-Gothic Villa
Zurich, Svizzera
Hublot Tower
Ginza, Japan