Villa Lökaröd

Lökaröd, Sweden
Architetti
Studio Aah
Costo
Non dichiarato
Piani
Non dichiarato

This proposal for a 220 sqm single family residence in Lökaröd, Skåne, elaborates the spatial relations between the atrium, the winter garden and the garden and their differentiated environments. Meandering contours transfers and translates between spaces and functions and guides the inhabitants through the semi-continuous spaces. 

Progetti collegati

  • Projektwettbewerb Campus Motel NTB
    FELIX PARTNER Architektur und Design
  • Volksschule Maria Grün
    BERKTOLD WEBER Architekten
  • Stereokitchen
    Paul Kaloustian Architect
  • Cyprus New Museum
    Paul Kaloustian Architect
  • Bürobegrünung ERZ Entsorgung + Recycling, Zürich
    Hydroplant

Rivista

Altri progetti di Studio Aah

Våler Church
Våler, Norway
Ljusterögatan Office
Stockholm, Sweden
Daegu Gosan Public Library
Daegu, South Korea