Extension

Nyköping, Sweden
Main entrnce.
ビジュアリゼーション © Pöyry
建築家
Pöyry Finland Oy
場所
Nyköping, Sweden
費用
10万~100万
階数
5~20階
クライエント
Vattenfall

New digital "new age" control room on the roof of an existing building. Meeting room and office facilities are included. Design 2019.

関連したプロジェクト

  • Neubau Laurpark
    Berchtold.Lenzin Landschaftsarchitekten
  • Europäisches Hansemuseum
    WES LandschaftsArchitektur
  • Agristo HQ
    OYO Architects
  • Industrial Park Sports Center
    WES LandschaftsArchitektur
  • Gemeindehaus Horw LU - Totalsanierung & Erweiterung
    raumfalter

Magazine

Pöyry Finland Oy によるその他のプロジェクト

High Tech Center
Helsinki, Finland
O2 World
Hamburg, ドイツ
Holiday Club Åre
Åre, Sweden
Virukeskus Shopping Centre
Tallinn, Estonia
Grand Casino
Helsinki, Finland
Tatneft Arena
Kazan, Russia