Drawing © Funkia
Photo © Funkia
Photo © Funkia
Photo © Funkia
Photo © Funkia
Photo © Funkia

Residential courtyard - Kv.Hemmet

 Terug naar projectenlijst
Adres
Sysslomansgatan, 11241 Stockholm, Zweden
Jaar
2011
Kosten
100K - 1M
Verhalen
Undisclosed
Landscape architect

Emma Norrman

Contributing architects
Sofia Fors

Client
Brf. Hemmet 18

Renovation of a 1960s housing courtyard

A refurbishment/conversion of a 1960s courtyard was required in connection with the need for supplementary insulation of terrace slab.

The design is based on a 1960s right-angled idiom. The yard’s original shape is retained and supplemented with fresh content and features to serve new functions and meet today’s needs. In the proposal we have worked with the line as form element. Lines of different textures retain the simplicity and simultaneously give the year a deeper and more varied impression than previously.

Andere projecten van Funkia Landskapsarkitektur

Side By Side
Stockholm, Zweden
Villa Tyresö Strand
Tyresö, Zweden
Klacktorget, Solberga centrum
Stockholm, Zweden
Frescati Campus, Stockholm University
Stockholm, Zweden
Bolinder-Munktell rail track
Eskilstuna, Zweden
Hindertorpsparken
Akalla, Zweden