Villa Lökaröd

Lökaröd, Zweden
Architecten
Studio Aah
Kosten
Undisclosed
Verhalen
Undisclosed

This proposal for a 220 sqm single family residence in Lökaröd, Skåne, elaborates the spatial relations between the atrium, the winter garden and the garden and their differentiated environments. Meandering contours transfers and translates between spaces and functions and guides the inhabitants through the semi-continuous spaces. 

Gerelateerde projecten

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Magazine

Andere projecten van Studio Aah

Våler Church
Våler, Noorwegen
Ljusterögatan Office
Stockholm, Zweden
Daegu Gosan Public Library
Daegu, Zuid Korea