Virukeskus Shopping Centre

Tallinn, Estland
Architecten
Pöyry Finland Oy
Adres
Kesklinn, 10111 Tallinn, Estland
Jaar
2004
Kosten
Undisclosed
Verhalen
5-20 Stories

Our expertise in retail concepts and interior design has been fully utilized in this large-scale retail project in the heart of Tallinn Estonia. Analyzing the existing interior concept, Pöyry was able to work with all team members to implement significant improvements to the building circulation, tenant groupings and project identity rather late in the design process. While developing the concept through interior design for the public spaces within the centre, certain realities had been considered such as: construction had already begun, lead times for materials would be short and that the design would have to be easily understood and disseminated.

Gerelateerde projecten

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Magazine

Andere projecten van Pöyry Finland Oy

High Tech Center
Helsinki, Finland
O2 World
Hamburg, Duitsland
Holiday Club Åre
Åre, Zweden
Grand Casino
Helsinki, Finland
Tatneft Arena
Kazan, Rusland
Nokia Telecom SEZ
Chennai, India