Hudiksvall Swimming Pool

Hudiksvall, Sweden
Arquitectos
Kontur Architects
Custo
1M - 100M
Pisos
1-5 Stories

Hudiksvall’s new Swimming pool will be placed on an old quay on the harbour in Hudiksvall. The new pool will be the starting point for a transformation of the old quays on the harbour. An architectural barcode is laid over the entire facility and creates a strong dynamic rhythm on the quay. The new swimming pool "hangs" in addition to the quay and has clear references to the old boat houses on the harbour. The building is constructed of 4 long houses in East/westbound and linked via transparent glass areas so that transparency between the wings occurs. The wings are formed by "frames" which creates unique natural lighting indoor and ensures a beautiful framed look over the bay. The swimming pool is in a red/brownish concrete. The color is created by adding iron oxide in the concrete so that it appears like a modern take on the typical Swedish Red color.

Projetos relacionados

  • Neubau Laurpark
    Berchtold.Lenzin Landschaftsarchitekten
  • Europäisches Hansemuseum
    WES LandschaftsArchitektur
  • Agristo HQ
    OYO Architects
  • Industrial Park Sports Center
    WES LandschaftsArchitektur
  • Gemeindehaus Horw LU - Totalsanierung & Erweiterung
    raumfalter

Revista

Outros projetos por Kontur Architects

Grenaa Social and Healthcare School
Grenaa, Denmark
Kongehøjskolen
Aabenraa, Denmark
New School and Music School
Ringkøbing, Denmark
Private Home
Skørping, Denmark
Private Home
Sæby, Denmark
Summer House
Saltum, Denmark