Turner Duckworth Offices

San Francisco, USA
Photo © Sharon Risedorph
Photo © Sharon Risedorph
Photo © Sharon Risedorph
Photo © Sharon Risedorph
Photo © Sharon Risedorph
Photo © Sharon Risedorph
Photo © Sharon Risedorph
Photo © Sharon Risedorph
Arquitectos
Jensen Architects
Localização
San Francisco, USA
Ano
2005

A two-story warehouse building in historic Jackson Square is home to this graphic design firm’s San Francisco branch office. The warehouse’s existing concrete shell and wood-framed roof were stripped clean, left exposed, and painted a uniform off-white. Bright, translucent red punctuates this luminous space in a series of dramatic, glass-clad rooms and structural details. The project’s focal point is a heroically cantilevered glass meeting table that floats over a glass floor allowing light into the basement below. The existing brick front façade was painted black and white, referencing the storefronts of London where the firm maintains their satellite office.

Projetos relacionados

  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten PartGmbB
  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • Haus R
    NW/A
  • SchloR – Schöner Leben ohne Rendite
    GABU Heindl Architektur
  • Fünf Freund*innen | Geförderter Wohnbau
    GABU Heindl Architektur

Revista

Outros projetos por Jensen Architects

Next World Offices
San Francisco, USA
Children’s Day School
San Francisco, USA
SFMOMA Rooftop Garden
San Francisco, USA
Kokoris Residence
San Francisco, USA
Turner Residence
Larkspur, USA