Villa Lökaröd

Lökaröd, Sweden
Arquitectos
Studio Aah
Custo
Undisclosed
Pisos
Undisclosed

This proposal for a 220 sqm single family residence in Lökaröd, Skåne, elaborates the spatial relations between the atrium, the winter garden and the garden and their differentiated environments. Meandering contours transfers and translates between spaces and functions and guides the inhabitants through the semi-continuous spaces. 

Projetos relacionados

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Revista

Outros projetos por Studio Aah

Våler Church
Våler, Norway
Ljusterögatan Office
Stockholm, Sweden
Daegu Gosan Public Library
Daegu, South Korea