照片 © Åke E:son Lindman
照片 © Åke E:son Lindman
照片 © Åke E:son Lindman
照片 © Åke E:son Lindman
图纸 © Dive Architects

Asset Management Company

 回到项目列表
年份
2017
费用
未公开
楼层
1-5层
客户
Private
团队
Andy Nettleton, Ia Hjärre, Valentino Barbu, Ana Riesco

Fit-out of new office space located on Kungsgatan in central Stockholm.

The project involved an open working landscape, two meeting rooms, an office and a dining area distributed along the facades and visually connected by glass partitions. The walnut panels define the core and enclose the auxiliary services like wardrobe, restrooms and personal room.

以下出品方的其他项目 Dive Architects

Vegagatan
Stockholm, Sweden
Whites Grounds
London, Great Britain
Soho Apartment
London, Great Britain
Mews House
London, Great Britain
Shopping Complex
Bio New Town, 中国
Breeze Yoga
London, Great Britain