Bar House

Aspen, Colorado, アメリカ
© Paul Warchol
建築家
GLUCK+
2005

This large family house is located on a deep narrow valley, bounded by a river on one edge and a road on the other. The winter weather is severe, and the sun reaches the bottom of the valley only from the south. Unlike the surrounding houses, this house runs perpendicular to the valley to maximize the southern exposure. The linear program allows each room to receive the southern exposure and provides spectacular views of the valley.

関連したプロジェクト

  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG
  • Golf-Park Aarau West
    Husistein & Partner AG

Magazine

GLUCK+ によるその他のプロジェクト

Duke University Marine Laboratory
Beaufort, North Carolina, アメリカ
Farmhouse with Lap Pool
Worcester, New York, アメリカ
Bronx Preparatory Charter School, Bronx
Bronx, New York, アメリカ
Floating Box House
Austin, Texas, アメリカ
Cary Leeds Center for Tennis & Learning
Bronx, New York, アメリカ