Aalborg Acqua Centre

Aalborg, Denmark
Photo © Carlos Teixeira
Photo © Carlos Teixeira
Photo © Carlos Teixeira
Photo © Carlos Teixeira
Photo © Carlos Teixeira
Visualization © vazio s/a
Visualization © vazio s/a
Visualization © vazio s/a
Arquitectos
Vazio S/A
Localização
Aalborg, Denmark
Ano
2002
Custo
Undisclosed
Pisos
1-5 Stories

In the small town Aalborg, north of Denmark, an international competition called up for an architectural design that gathers a spa and some swimming facilities within the same building. The spa’s swimming pools are sheltered in huge suspended concrete boxes; and its structure, born inside the public pools located downstairs, are linked by levelled wooden decks.

Projetos relacionados

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Revista

Outros projetos por Vazio S/A

Vila Del Rey house
Nova Lima, Brasil
Topographical Amnesias II
Belo Horizonte, Brasil
Cabines Espirais
Londres, Great Britain
285 Montevideu
Belo Horizonte, Brasil
Edifício VDA
Belo Horizonte, Brasil
Jardim Morto I
Belo Horizonte, Brasil