Løchenveien

Oslo, Norway
Fotografia © Skaara Arkitekter
Fotografia © Skaara Arkitekter
Fotografia © Skaara Arkitekter
Architects
Skaara Arkitekter AS
Any
2011
Preu
Ocult
Pisos
1-5 pisos

Total renovation of an existing private house, based on the original ground floor plan. The attic has been replaced with a completely new top floor, with spacious bedrooms and a recessed roof terrace.

New openings in the facades allow more daylight to enter the building and enliven the contrast between new and existing rooms. The revived facades are clad with high quality oiled oak.

The garage was also renewed and linked to the house by a covered walkway to the new entrance.

Projectes relacionats

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Revista

Altres projectes per Skaara Arkitekter AS

Hundsundveien
Snarøya, Norway
Two private residences in Jarveien
Jar, Norway
Farm house Gamleveien
Jevnaker, Norway
Cabin Buholmen
Kragerø, Norway