Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Zeichnung © Dive Architects

Asset Management Company

 Zurück zur Projektliste
Jahr
2017
Kosten
Vertraulich
Stockwerke
1–5 Stockwerke
Bauherrschaft
Private
Team
Andy Nettleton, Ia Hjärre, Valentino Barbu, Ana Riesco

Fit-out of new office space located on Kungsgatan in central Stockholm.

The project involved an open working landscape, two meeting rooms, an office and a dining area distributed along the facades and visually connected by glass partitions. The walnut panels define the core and enclose the auxiliary services like wardrobe, restrooms and personal room.

Andere Projekte von Dive Architects

Vegagatan
Stockholm, Schweden
Whites Grounds
London, Großbritannien
Soho Apartment
London, Großbritannien
Mews House
London, Großbritannien
Shopping Complex
Bio New Town, China
Breeze Yoga
London, Großbritannien