Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Drawing © Dive Architects

Asset Management Company

 Terug naar projectenlijst
Jaar
2017
Kosten
Undisclosed
Verhalen
1-5 Stories
Klant
Private
Team
Andy Nettleton, Ia Hjärre, Valentino Barbu, Ana Riesco

Fit-out of new office space located on Kungsgatan in central Stockholm.

The project involved an open working landscape, two meeting rooms, an office and a dining area distributed along the facades and visually connected by glass partitions. The walnut panels define the core and enclose the auxiliary services like wardrobe, restrooms and personal room.

Andere projecten van Dive Architects

Vegagatan
Stockholm, Zweden
Whites Grounds
London, Groot Britannië
Soho Apartment
London, Groot Britannië
Mews House
London, Groot Britannië
Shopping Complex
Bio New Town, China
Breeze Yoga
London, Groot Britannië