Verti Music Hall

Berlin, Duitsland
Photo © Andreas Muhs
Architecten
STUDIOFORMA
Locatie
Berlin, Duitsland
Jaar
2018
Verhalen
5-20 Stories

The public area of the new VERTI MUSIC HALL, designed on behalf of the Anschutz Entertainment Group, gleams on the Mercedes-Benz-Platz in Berlin with a refreshed interior concept. The building has a music hall, a spacious public area including a premium area, terrace and an artists' floor. The leather furniture and building materials are reminiscent of a rough and urban-industrial design, which nevertheless appears warm due to the earth tones and the right lighting. The furniture and materials are reflected in the stunning staircase railing. More information and images at https://www.studioforma.ch/architecture-projects/interior-design/verti-music-hall

Gerelateerde projecten

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Magazine

Andere projecten van STUDIOFORMA

Villa Veyrier
Veyrier, Zwitserland
Cala Del Sol
Ibiza, Spanje
Mansard Villa
Zurich, Zwitserland
Contemporary Classical Mansion
Lake Geneva, Zwitserland
Neo-Gothic Villa
Zurich, Zwitserland
Hublot Tower
Ginza, Japan