Asset Management Company

Stockholm, Sweden
Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Dibujo © Dive Architects
Arquitectos
Dive Architects
Año
2017
Coste
No divulgado
Pisos
1 - 5 pisos
Cliente
Private
Equipo
Andy Nettleton, Ia Hjärre, Valentino Barbu, Ana Riesco

Fit-out of new office space located on Kungsgatan in central Stockholm.

The project involved an open working landscape, two meeting rooms, an office and a dining area distributed along the facades and visually connected by glass partitions. The walnut panels define the core and enclose the auxiliary services like wardrobe, restrooms and personal room.

Proyectos relacionados

  • Neubau Laurpark
    Berchtold.Lenzin Landschaftsarchitekten
  • Europäisches Hansemuseum
    WES LandschaftsArchitektur
  • Agristo HQ
    OYO Architects
  • Industrial Park Sports Center
    WES LandschaftsArchitektur
  • Gemeindehaus Horw LU - Totalsanierung & Erweiterung
    raumfalter

Magazine

Otros proyectos de Dive Architects

Vegagatan
Stockholm, Sweden
Whites Grounds
London, Great Britain
Soho Apartment
London, Great Britain
Mews House
London, Great Britain
Shopping Complex
Bio New Town, China
Breeze Yoga
London, Great Britain