Asset Management Company

Stockholm, Zweden
Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Photo © Åke E:son Lindman
Drawing © Dive Architects
Architecten
Dive Architects
Jaar
2017
Kosten
Undisclosed
Verhalen
1-5 Stories
Klant
Private
Team
Andy Nettleton, Ia Hjärre, Valentino Barbu, Ana Riesco

Fit-out of new office space located on Kungsgatan in central Stockholm.

The project involved an open working landscape, two meeting rooms, an office and a dining area distributed along the facades and visually connected by glass partitions. The walnut panels define the core and enclose the auxiliary services like wardrobe, restrooms and personal room.

Gerelateerde projecten

  • Neubau Laurpark
    Berchtold.Lenzin Landschaftsarchitekten
  • Europäisches Hansemuseum
    WES LandschaftsArchitektur
  • Agristo HQ
    OYO Architects
  • Industrial Park Sports Center
    WES LandschaftsArchitektur
  • Gemeindehaus Horw LU - Totalsanierung & Erweiterung
    raumfalter

Magazine

Andere projecten van Dive Architects

Vegagatan
Stockholm, Zweden
Whites Grounds
London, Groot Britannië
Soho Apartment
London, Groot Britannië
Mews House
London, Groot Britannië
Shopping Complex
Bio New Town, China
Breeze Yoga
London, Groot Britannië